logga övergripande

Tack för att du valt att bo hos oss på Hagbards By. Vi hoppas att du får/har en härlig vistelse hos oss. För att du som gäst ska ha bästa förutsättningar att ha en trevlig vistelse så följer här lite information av vad som gäller med det mesta. 

Incehk & Utcheck

Incheck under högsäsong, dvs 15Juni, Juli tom 15/8 sker tidigast kl 16. Under övrig tid kan tidigare incheck ske efter överenskommelse. 

Utchek skall ske senast kl 11 förutsatt att du har betalt för slutstädning. Om du valt att städa själv kan utcheck ske så sent som kl 12. 

 

Sängkläder och handdukar

Om du valt att städa själv så lämnar du sängkläder och handdukar i en prydlig hög innanför dörren. Vi tar hand om det efter att du checkat ut.  Om du har beställt slutstädning så kan du låta sänklader och handdukar vara där dom är. 

Disk

Vi förväntar oss att du diskat och lämnat köket i ordning. Disken ingår inte i slutstädning, därför gäller detta oavset om du beställt slutstädning eller inte. 

Sophantering

Vi tänker på miljön och tillämpar sopsortering. Bakom garaget finner ni de olika behållarna för Glas, Kartong, Plast, Matrester samt hushållssopor. Inne i lägneheterna slänger ni matrester i de bruna papperspåsarna ni finner under köksbänken och ni slänger hushållssopor i plastpåsen. Kartong, glas och plast sorterar ni bakom garaget. 

WiFi

Vi har ett WiFi som heter Hagbardguest. Lösenordet är Hagbardsby. 

Du som valt att städa själv

Vi ber dig vara mycket noga med detta. Du finner städsaker i ett skåp i köket samt damsugare och mopp under trappan. I Skurhinken finns en checklista på vad det är som ska göras. När ni är klara tar ni ett par bilder i respektive rum, skriver vilken lägenhet det gäller och skickar dom till 0709427381.