logga övergripande
loading...


När du checkar in hos oss känner du lugnet.


Lite överdrivet? Kanske, men i dessa natursköna omgivningar är det lätt att ta lite djupare andetag, och där med känna lugnet i kroppen.

Hos oss bor du i eget boende och sätter själv standarden för din vistelse.
Våra ljusa härliga lägenheter med högt i tak och öppen planlösning inbjuder till gemenskap. I varje lägenhet finns ett dubbelrum, sovloft, kök i öppen planlösning samt soffgrupp och toalett med dusch.
På utsidan finns det gräsmattor och skog för lek och äventyr samt en liten sittgrupp som bara är din. Utanför dörren finner du vår altan med grillstuga.

Grillstugan kan du boka till ditt boende, men under högsäsong låter vi den ibland vara tillgänglig för alla som bor över hos oss.
Lägg en bit på grillen, ta en öl och umgås med andra eller håll dig för dig själv.
På Hagbards är valet ditt.
Att vi sedan har ett av hallands bästa gårdscharketurier (Gudmundsgården) ett stenkast bort, gör inte upplevelsen sämre. 


Hos oss bor du i lägenhet med självhushåll. Det innebär att vi inte erbjuder restaurang eller frukost. När du bor hos oss ingår sängkläder och två handdukar per bokad person. Vi städar inte under din vistelse men kan erbjuda slutstädning vid utflytt mot en kostnad av 800 sek. Givetvis går det bra att städa själv om man hellre vill det. 

I köket finner du ett basutbud av bestick, muggar, glas och kokkärl. Det finns en kyl men ingen frys. I övrigt finns kaffekokare, vattenkokare och microvågsugn. 

På väggen brevid soffgruppen finns en tv med svenskt basutbud. Just nu saknas internet, men vi jobbar på det och kommer troligtvis ha det på plats under sommaren 2023. 


Vill du ta med dig din hund? Inga problem. Hos oss är husdjur välkomna mot en avgift på 150kr/vistelse. 

Parkerar gör du helt gratis på våran rymliga parkering. Även en eller två husbilar får plats. Om du har vänner på besök med husbi,l så går det bra att ställa upp och bo över i den efter överenskommelse. Ev avgift kan tillkoma. 

Har du elbil och behöver laddning?  Tyvärr är det inte helt självklart än, men ställ frågan. Vi jobbar på en lösning.  

Hagbards By välkomnar till boende och upplevelser mitt i naturen. Nära till stränder, shopping, skog och natur.

Undrar du över något? Kontakta oss gärna!

Telefon Niklas : +46 (0) 709-427381
E-Post : infohagbards@gmail.com