logga övergripande

Hyr hela Hagbards By!
 

Under januari – maj 2018 kan ni bo över och hyra hela Hagbards By för ert företag, möte, fest eller släktträff. Då ingår vår nyrenoverade hallandslänga uppdukad och klar, vårt unika grillhus med kol och ved, 20 bäddar i våra mysiga och rymliga studios samt frukost.
Naturen, tystnaden och en magisk stjärnhimmel ingår alltid på Hagbards By

Pris: 19 900 kronor inkl. moms, priset gäller för sällskap på 15-20 personer, lakan, handdukar och städ ingår.
Kontakta oss gärna på Familjen@hagbardsby.se för bokning och mer information.

Starta det nya året med ny kunskap, boost och energi!

Starta 2018 med ny kunskap, boost och energi!

Elisabet Sevholt och Hagbards By välkomnar er till föreläsningar under januari och februari
22 januari 2018 -HURRA! JAG HAR MISSLYCKATS!
En föreläsning som vänder upp och ner på våra föreställningar. Tänk om dina misslyckanden egentligen är det bästa du har gjort? De kanske i själva verket är dina trumfkort?

5 februari - BLI STJÄRNAN I DITT EGET LIV!
I denna föreläsning får vi dyka in i Elisabet Sevholts arbete och vi får tips om hur vi ska bli stjärnor i våra egna liv.

Erbjudande:
Båda föreläsningarna hålls av Elisabet Sevholt som bland annat verkar i Hollywood och som har flera skandinaviska skådespelare som arbetar där på sin klientlista.

Varje tillfälle kostar 195 kronor inklusive moms och då ingår kvällsmat med kaffe samt en föresläsning på cirka 45 minuter.
Betalning sker via Swish på 123 568 6274
Vi träffas klockan 17.30, äter, lyssnar och umgås.

Vi beräknar vara klara 19.30
Anmälan senast dagen innan till familjen@hagbardsby.se

Varmt välkomna!
Elisabet, Sandra och Bea

 
Heldag på Hagbards By med den mentala hälsan i fokus.
Vi motionerar mera. Vi äter bättre. Vår levnadsstandard är hög.Men vi svenskar mår allt sämre mentalt.

I kölvattnet av en ökad gymkultur, löpboom och diverse dieter har den mentala hälsan och träningen åsidosatts.
 Johan Wettermark arbetar som idrottspsykolog och har under 15 års tid, arbetat med att stärka den mentala hälsan och styrkan hos människor inom idrott, business och privatliv. Under en heldag möter ni honom hos oss på Hagbards By. Johan guidar oss i praktisk mental träning och hälsa. Vi får tips på enkla tekniker och tankesätt som vi kan använda i såväl privata som yrkesmässiga situationer.
 
Johans företag, InWest Coaching arbetar inom idrottspsykologi, performance management och personlig utveckling. För mer information om IWC:s tjänster, besök gärna: www.inwestcoaching.com
Erbjudande:
Just nu erbjuder vi en heldag tillsammans med Johan Wettermark inklusive frukost, lunch och eftermiddagsfika för 695kr/pers exkl moms. Erbjudandet gäller fram till 1 maj 2018, för grupper på 10-30 personer. Kontakta oss gärna på familjen@hagbardsby.se eller telefon 0738-529806 för mer information och anmälan.
 
Vill man kombinera heldagen med en företagsaktivitet, middag och/eller övernattning på Hagbards By kontakta oss för prisuppgift.
 
Varmt välkomna!
Johan, Sandra och Bea